Jump to content

Manxforums.com Update


UniSol
 Share

Recommended Posts

I have completed the software update for the Manxforums.com website

 

Some features are not working fully yet - but I am working on it.

 

Report any issues here

 

I hope you enjoy using the latest revision of the Invision Power Board!

 

  • ParaChat replaced with Invision Chat
  • Enhanced Flash powered attachment upload

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

I have completed the software update for the Manxforums.com website

 

Some features are not working fully yet - but I am working on it.

 

Report any issues here

 

I hope you enjoy using the latest revision of the Invision Power Board!

 

  • ParaChat replaced with Invision Chat
  • Enhanced Flash powered attachment upload

 

 

i like it a lot

Link to comment
Share on other sites

Has the update been completed properly? I'm getting a horrible text only interface - no view recent posts, no quote or link button when posting, very few options in my settings and a note saying "Can't use attachments on lofi version."

 

I am viewing using my iPhone could I have defaulted to an old fashioned mobile version if the forums? If so how do I turn it to normal view.

Link to comment
Share on other sites

Links used to open in a new tab so you didn't lose your place, which was handy. They don't any more.

 

 

If using Firefox just press the "wheel button" which opens a new tab. (Don't use Explorer so I can't comment on that)

 

Hope this is of help...

Link to comment
Share on other sites

Has the update been completed properly? I'm getting a horrible text only interface - no view recent posts, no quote or link button when posting, very few options in my settings and a note saying "Can't use attachments on lofi version."

 

I am viewing using my iPhone could I have defaulted to an old fashioned mobile version if the forums? If so how do I turn it to normal view.

 

Anyone found a solution to this? At the moment it is almost unusable.

 

I do get this - "

You cannot manage attachments using the Lo Fi theme" in the reply field but can't find where to change theme.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...